Specialist in gevelbekleding Boechout, Antwerpen

EdB Dakwerken in Boechout, Antwerpen, is uw vakman voor het plaatsen van gevelbekleding. Voor het bekleden van uw gevel zijn er verschillende mogelijkheden, elk met hun eigen uitstraling en karakter.


Sidings stroken geweldig met uw gevel

De CEDRAL-panelen van Eternit zijn verkrijgbaar met houtnerfstructuur of met een gladde afwerking. Ze zijn vervaardigd uit vezelcement en hebben de volgende eigenschappen: onderhoudsvriendelijk, water- en vorstbestendig, onrotbaar, vormvast, brandveilig, milieuvriendelijk. Er zijn een twintigtal kleuren te verkrijgen. Met hun beschikbaarheid in verschillende afwerkingen kan u er zeker van zijn dat we gemakkelijk sidings vinden die beantwoorden aan uw smaak.

Kunst- of natuurleien

Wij plaatsen ook kunstleien van Eternit of natuurleien in het formaat naar keuze en volgens de plaatsingswijze die u verkiest.


Zinken gevelstroken

Indien u een strakke moderne look verkiest, plaatsen wij ook de zinken gevelstroken van VMZINC. Dit topmerk geeft uw gevel net dat ietsje meer stijl.


Houten gevelbekleding

Voor een iets rustiekere uitstraling van uw woning is een tropisch hardhouten bekleding in gevelstroken dan weer perfect. Geniet van uw houten gevelbekleding in padouk of afromosia. Ontdek onze duurzame houtsoorten, cederhout en meer!


Uw gevel bekleden? Contacteer ons!

Neem gerust een kijkje tussen enkele van onze realisaties om inspiratie op te doen. Wenst u meer informatie? Geen probleem, contacteer ons en we bekijken graag samen met u de verschillende mogelijkheden! Ook voor het isoleren van uw gevel en dak staan we voor u klaar!

Contacteer ons

Realisaties kunstleien, natuurleien, zinken gevelstroken & houten gevelbekleding in Antwerpen

Verken uw opties voor gevelbekleding nu en contacteer EdB Dakwerken!

EdB Dakwerken

Expert in gevelbekleding in Boechout, Antwerpen