Platte en hellende daken bij EdB Dakwerken in Boechout, Antwerpen

Misschien heeft uw dak een grondige herstelling of renovatie nodig. EdB Dakwerken in Boechout, Antwerpen, heeft de ervaring en mankracht om zowel hellende daken als platte daken te renoveren en isoleren.

Ook voor het plaatsen van gevelbekleding, dak- en gevelisolatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Hellende daken in orde van nok tot goot dankzij EdB Dakwerken in Boechout

Houd het dak boven uw hoofd in goede staat en schakel EdB Dakwerken in Boechout, Antwerpen, in voor de renovatie van uw hellende daken. Zowel pannendaken als leien daken behoren tot het vakgebied van onze arbeiders. Wij garanderen u een grondige dakrenovatie naar uw wensen. U kan ons trouwens ook bij nieuwbouw inschakelen. Met ons heeft u de beschikking over arbeiders die hun vak door en door kennen. Dankzij hen verlopen uw dakwerken van een leien dakje!


Zou u graag dakramen van Velux hebben? Wij zorgen voor de aanleg en renovatie van deze structuren zodat u kan genieten van natuurlijk licht in uw kamers. Erik de Brabander, onze zaakvoerder, en zijn gekwalificeerd personeel staan u graag bij met advies over dakramen en andere dakwerken.

EdB Dakwerken plaatst vakkunding roofing op uw platte daken in Antwerpen

Wij plaatsen platte daken, maar voeren ook werken uit voor de renovatie van uw plat dak. Met onze roofingwerken kan u zeker zijn van een oerdegelijk eindproduct, in staat om weer en wind te trotseren. Indien uw dak stormschade heeft opgelopen, kan u altijd rekenen op ons voor de herstelling van uw plat dak.


Naast roofing leggen op uw plat dak bent u misschien ook op zoek naar wat meer lichtinval in uw huis. Wij plaatsen dan met plezier een plat dakkoepel. Vraag gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Gratis offerte aanvragen

Breng uw dak tot leven met een groendak in Antwerpen

Wij gebruiken het vermaarde groendaksysteem Sopranature om van uw dak een werkelijke oase te maken. Zo’n groendak biedt u trouwens meer dan een mooi uitzicht: het beschermt uw woning namelijk ook tegen warmte, koude, regen, lawaai en zonlicht. Met een perfecte waterbuffering en verbluffend onderhoudsgemak kan u haast geen ‘nee’ zeggen tegen onze groendaken

Contacteer ons telefonisch of bereik ons via het contactformulier.

Geen twijfel mogelijk, in EdB Dakwerken heeft u een veelzijdige firma gevonden

die uw dakwerken van a tot z kan verzorgen.

EdB Dakwerken

Specialist in dakwerken in Boechout, Antwerpen