Uw specialist in gevelisolatie en dakisolatie in Boechout, Antwerpen

Naast het plaatsen van kwalitatieve daken kunt u bij ons ook terecht voor dakisolatie en gevelisolatie. Voor de isolatie van uw dak en gevel gebruiken we bij EdB Dakwerken in Boechout, Antwerpen, duurzame en kwalitatieve isolatiematerialen van Efyos, wat u een jaarlijkse energiebesparing van 30% oplevert. Bovendien kan u genieten van een belastingvermindering op uw investering van isolatie tot 30%! Daar hebben we de premie van 6 tot 8 euro per m² voor dakisolatie en van 15 euro per m² voor de gevelisolatie nog niet eens bijgerekend. Deze premie krijgt u enkel als uw isolatie geplaatst wordt door een erkende specialist.


Door uw dak en gevel goed te isoleren bespaart u niet enkel op uw energierekening. Het houdt tijdens de zwoele zomermaanden de overtollige hitte buiten en geeft de koude geen kans tijdens strenge winters! Bovendien heeft u ook geen last meer van vervelende straatgeluiden.

Bent u overtuigd? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Gratis offerte aanvragen

Contacteer ons voor meer informatie.

Wij helpen u graag met uw premie-aanvraag voor dakisolatie en gevelisolatie,

zodat u volop kan genieten van duurzamer energieverbruik en een lagere energiefactuur.

EdB Dakwerken

Het adres voor dakisolatie en gevelisolatie in Antwerpen